Adviseren 

Hoe rendabel zijn zonnepanelen? Waarop moet u letten bij zo’n installatie? Is er een vorm van subsidie te verkrijgen? Hoeveel levert het uiteindelijk op? Allemaal vragen waar u niet direct een antwoord op heeft.

Wij maken u graag wegwijs door middel het opstellen van een goede businesscase, het doen van een subsidieaanvraag en wanneer nodig het aanvragen van een geschikte financiering.

En voordat u het weet dan heeft u de juiste installatie met de benodigde capaciteit tegen het juiste rendement in het veld of op dak liggen.

Ontwikkelen 

Hedendaags wordt de wereld geconfronteerd met een dubbele uitdaging: voldoen aan de wereldwijde behoefte aan energie en manieren zoeken om de klimaatverandering tegen te gaan. Daarom werkt Bewust Duurzaam zelf actief mee aan de ontwikkeling van Energieparken door middel van bijvoorbeeld een deelparticipatie of een andere vorm van inbreng.

Met succes, want de gerealiseerde Energieparken behoren tot de meest renderende, betrouwbaarste en efficiëntste van Nederland.

Projecten 

Daar waar Bewust Duurzaam actief is worden mooie duurzame energie- en energiebesparende projecten gerealiseerd. Bewust Duurzaam werkt hard en efficiënt aan uiteenlopende duurzame energievraagstukken.

Dit kan zijn in eigen opdracht, maar voornamelijk voor opdrachtgevers met ideeën voor een specifieke locatie waar zij een duurzame energieontwikkeling zouden willen doorvoeren.

Bekijk een aantal projecten van Bewust Duurzaam